**click**

Followers

Google+ Followers

click

Share It

YOU AND I

Daisypath Anniversary tickers

Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

NakSihat

LilySlim Weight loss tickers

Friday, May 2, 2014

Thankss kekawan

Assalamualaikum semua..

Alhamdullilah dah masuk Bulan Rejab semalam.... sekali dgn 1st May.. dh nak hampr setengah tahun.. rasa baru je lagi awal tahun.. cepat btul masa berlalu..semalam pun melepek je duk umah..layan movie2 yg tertangguh nak tgk..layan The Sweetest Thing (berapa kali ulang daa) and The Notebook (Sebak tgk citer ni..huhu)

Berbalik pada entry sebelum ni.. thanks a lot kekawan bgi pendapat.. Ade yg bagi pendapat suh mohon kat TAFF, yup, totally forgot about dis.. pnh dgr pasal ni dh lama, blh lupa plak.. tapi x smua blh mohon, kena dptkan details dulu kat TAFF ni.. kita survey dlu..mana tahu layak kan.. 

Btw, saya bukan nak buat dlm masa sekalrang..cuma terpikir.. tak ready lagi pun.. actually saya dh lupa time consult dgn doc dlu berapa lama kalau amik cuti tuk treatment IVF ni..buatnya berbulan, mmg tak dptla..tmpat keja baru ni x smpai setahun lagi.. tup2 nak amik cuti tanpa gaji mcm susah je..

And lagi satu, saya kena start serius menabung..khas untuk rawatan kesuburan ni.. bila lagi kan.. after fikir2 ni maybe another 2 years ke baru buat decision.. hope at dat time saya dh ready :) ready dri semua aspek.. mental and fizikal.. harap2 sakit saya ni makin sembuh.. now fokus tuk sembuhkan dulu sakit ni..

Btw, thanks again kekawan.. really appreciate that :)

p/s : short entry..hari ni byk report ^_^ Seronok nya mereka yg tgh bercuti tu ..eheheh

3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Sue, kalau dr Adilah, selalunya start cuti dari hari amik telur sampai la hari kita test. Which is around 3 weeks. Memang banyak persiapan mental n fizikal for ivf ni. InshaAllah, smg Allah mudahkan buat sue...amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hurm..then takleh nak drive, nak wat keje..byk benda kan nak kna pikir.. byk benda kan nak kena ready..huhuhuh... harap2 bila sampai masanya sue dpt hadapi semua ni :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails